det är över nu

Lite svårt att fatta att vi har tagit studenten nu, att vi inte kommer tillbaka till Vansbro i höst. Det är lite sorligt faktiskt, för de här tre åren har varit super! Jag har lärt mig så mycket och utvecklats både som ryttare och person. Ångrar inte en sekund att jag hoppade av Samhällsprogrammet och sökte till rid, även fast det betydde ett år extra på gymnasiet för min del.

Vill bara passa på att tacka våra underbara mentorer Laila, Tina, Nan och även Jennie (som vi hade i ettan) för allt de lärt oss och för att de har stått ut med oss, även om vi inte alltid har varit så duktiga på att lyssna ;)

Åh, kommer verkligen sakna allt. Mentorstiderna, teorilektionerna, klassresorna, kladdkakekvällarna...
Men nu är det dags för nya äventyr, vecka 30 börjar jag jobba hos Gunilla Byström i Enköping, men ni kommer inte bli av med mig bara för det. Jag kommer fortfarande göra någon liten uppdatering här, och någon gång kommer jag och hälsar på alla i Vansbro :)



Avslutar med lite kloka ord till alla er läsare och önskar er en härlig sommar :)


Att misslyckas är inte att förlora, de är de som inte försöker eller ger upp som är de verkliga förlorarna.


/Ida, SMR08


Student 2011


Tre underbara år är nu över!

Själva studentdagen började med champagnefrukost och sen gick vi över till Lailas place, som var riktigt snyggt utsmyckat ! Fika och annat mys med SMR09 där. Lätt att vi har haft dom bästa mentorerna! (:

Därefter dags för kyrkan och gruppfotografering utanför skolan. Lunch sen i skolan med olika tal/uppträdanden. Laila och Tina delade ut diplom för hästskötarexamen och delade även ut en piggborste till den som ramlat av mest - alltså jag :p. Tack!

Sen var det dags för tåget genom Vansbros centrum till Lokparken där vi fick våra betyg och olika stipendier utdelades, Ridledar och hästskötarutbildningens stipendium gick till Ida! :D Grattis!

Blev även lite häng med reporten från Falu Kurien. kolla här och här!





/Elin SMR08 - PROBABLY THE BEST CLASS IN THE WORLD ♥

FÖR VI SKA TA STUDENTEN

Shit! imorgon är det slut på tre helt underbara år! ♥  Saknar er redan brudar! 

Sista gången i stallet idag :'( Tävling mellan 2:an och 3:an.Tror att det va trean som vann? Sen blev det grillade hambugare. Idag har även en reporter från Falu kurien hängt med oss. Hon kommer att hänga med oss imorgon oxå. Kul!

Studentveckans höjdpunkt kommer att ske ikväll (efter själva studenten ofc)! Så det gäller att se upp (;

SMR08 - PROBABLY THE BEST CLASS IN THE WORLD 


/Elin SMR08

 


Friluftsdag igen!

Yes, friluftsdag igen. Idag var det kubb och brännboll som gällde! (: Vinnare av kubben blev som väntat Rid! (; ngt sämre med brännbollen trots förstärking från våra mentor :p Imorgon är det inte något speciellt, på torsdag ska vi ut till stallet och grilla och ha mysigt! På fredag är det STUDENTEN :D




          


/ Elin SMR08


STUDENTVECKA

sista veckan med väldens bästa klass har börjat! Studentmössan ska på och vi ska bara ha kul! Själv har jag lyckats bli förkyld, men jag försöker alla medoter för att bli frisk igen, och jag tänker inte låta det stoppa mig från att njuta av de sista dagarna ;)




Bästa klassen! <3

/Ida, SMR08

Friluftsdag!

Medan de stackars tvåorna var ute i skogen, drog vi treor iväg till Borlänge med Laila och Tina (våra mentorer) och spelade lite bowling. Livet är orättvist ;) Tina visade att hon var en naturbegåvning (eller möjligen hade tränat i smyg) och vann över oss andra som flera gånger hade svårt att inte träffa rännan ;P Dagen avslutades med lite shopping! :)

När vi kom hem bar det av till stallet för sista hopplektionen för en del av oss. Jag hoppade lilla Quebec och det gick bra. Hade en glad liten ponny som tyckte att vi skulle dra järnet varje gång efter pulvermangraven xD

Mindre bra gick det när jag skulle fixa till Zagas sko som hon hade lyckats trampa sned. Lyckades slå tången upp i ansiktet på mig själv och det resulterade i två fina fläskläppar, så just nu ser det ut som jag har gjort en läppförstoring, haha!

Tjingeling
/Ida, SMR08

RSS 2.0