Kallt!

Ännu en iiskall dag i stallet! Trodde extremkylan var över sen i december...men icke! Antar att det inte är bara jag som längtar till sommaren? Bada med hästarna, slippa ha fem lager kläder på sig när man ska rida, slippa alla tjocka täcken...åååhh. Men å andra sidan är härliga snögalopper inte så dumt det heller!

Dagen då, lite smått knasig och oseriös xD Sådär som bara torsdagar i stallet kan bli med SMR08, haha. Stackars Tina som får stå ut med oss ;) Hmm, ja..och nästa torsdag blir det programridning, LA:4. Vi har ju programridning ca en gång i månaden för att det inte ska bli så stor sak att man rider ett program, att man fortfarande kan rida som vanligt (jag vet hur svårt det är...) Och då passar vi också på att knoppa hästarna och linda benen (vilket vi även gör varje dressyrpass) för att träna till hästskötarexamen (som närmar sig med stormsteg för SMR08!!)



Jag och min underbara ponny Kalle i sommras...ååhh,vad jag längtar! (haha, mobba inte mitt smile btw xD)



Tjingeling!
Ida

Tillbaka

Haft första skolveckan nu och jag tycker den har varit helt okej:) Treorna har börjat sälja polkagrisar för att få ihop pengar till balen:) så varsegod och köp några av någon trea på VUC som du känner :P
På onsdag är det gymnasiemässa på VUC, Mellan 18 och 21 finns vi i café Oasen och kommer även att ha informationspass, där vi självklart informerar om vårat braiga program :D RIDGYMNASIET Såklart!!! Om du är intresserad av hästar, Kom dit! :D Så berättar vi mer:)

Nu i kväll kör vi på lite Tacos och mys ;) Elli, Jossan, Jessie och jag:)
Vi Höres ,Elin SMR09

RSS 2.0