Kom igen och skriv!

Jaha, här händer det inte mycket märker jag. Men vi har sommarlov så det får ni stå ut med. Eftersom vi inte är i skolan och har så mycket att berätta om så tänkte jag att det kanske var några gamla elever som ville skriva lite om sin tid här på Rid i Vansbro. Det vore superkul om någon ville göra det, bara tre som gjort det än ju. Och det fnns ju massor av gamla Ridelever därute i sverige! Så släng en kommentar om du/ni vill skriva i boggen!


Måste även tjata lite på de andra som faktiskt går på Rid att de också kan skriva här!


Hej så länge!

// Elin, SMR09

Svar på kommentar :)






Ja, det har verkligen varit toppen och något som jag rekommenderar starkt om man älskar hästar :)Se bara till att hitta ett bra ridgymnasium med bra hästar och lärare (även i de vanliga ämnena). Vet också att det finns så kallade ridgymnasium där eleverna knappt får rida, och då tycker iaf jag att de inte kan kallas ridgymnasium :S Vi har ridit tre gånger i veckan. Plus ett pass med sitsträning/longering per vecka. Det sistnämna kanske inte låter så kul, men det är grymt nyttigt för sitsen!

Att läsa om hästar och få vara i stallet på skoltid har helt klart varit bäst, och skulle jag ha gymnasieval idag skulle jag abolut välja samma igen!

Ida, SMR08

RSS 2.0