Hopplektion!

Halloj där ute!

Fredag idag igen, veckorna bara springer ifrån en. Med andra ord studenten närmar sig ;) Hopplektion idag som vanligt, idag var det en enklare bana med bland annat två- kombination osv som gällde. Gick överlag väldigt bra för allihopa! :D

Jag kan med glädje meddela att jag nu inte längre leder avramlingslistan efter idag heller, det tackar jag Emelie & Diesel för, det blev en miss på två- kombinationen (ingen skada skedd) så nu blir det tårta på torsdag då vi treor har heldag i stallet ;)

I vanliga fall så har vi teori efter hopplektion men eftersom vår lärare är i Globen på Horseshow ( inte alls avis) så gjorde vi klart stallet lite snabbt och kikade sen på SMR09 hopplektion då vi är två klasser där ute på fredag. Helt okej förmiddag med andra ord!

Igår så har vi som jag tidigare nämnde heldag i stallet. Då var det dags för programridning igen och det var Lätt A:3 som gällde. Till programridningar brukar vi även knoppa hästarna så att vi är redo när hästskötarexamen kommer sen troligen i maj. Vi lindar även benen till alla dressyrlektioner/programridningar så vi är riktigt stiliga då :). På eftermiddagen var det teori som gällde vi jobbade med unghästen, utbildningsskalan osv. Riktigt intressant!




 /Elin SMR08


Kadriljträning

Goddagens!

Jahapp, idag började vi träna inför den årliga kadriljen i samband med luciashowen på Vansbro RS i december. Det är en tradition att tvåorna och treorna rider en kadrilj. Dagens träning gick riktigt bra och får klart godkänt för att vara första gången. Årets tema är Micheal Jacksson btw och det kommer nog bli häftigt!

Vi i SMR08 håller också på att fundera ut ett eget nummer. Kanske en ny version av förra året succé, paketrace på skidor?

Förra årets tolkning :) Först ut Märta som tomte och jag som paket




Andra ekipaget - Tomten Elin med paketet Emelie


Hästen heter Arthur, är 19 år och ÄLSKAR att tolka. Som ni kan se så var han tvungen att stila lite i starten ;)

/Ida

Bara riktiga hästkrafter!

Välkommen till bloggen med mest hästkrafter!

Här kommer ni att kunna läsa vad som händer i vår vardag på ridgymnasiet i Vansbro, studiebesök, tävlingar m.m. Ni kommer också kunna läsa om vad som hänt de före detta eleverna efter att de tog studenten. Vi ska göra vårat bästa för att hålla bloggen uppdaterad, eftersom vi tillbringar mycket tid i stallet, både i skolan och på fritiden.

Enjoy!

RSS 2.0